Lounas: VIIKKO 34

MAANANTAI

Päivän keitto: Chilillä maustettua katkarapukeittoa M,G  

– Paneroituja porsaanleikkeitä ja kermaista sienikastiketta L

– Lammaspyöryköitä ja minttu-fetatzazikia L,G

Lisukkeet: Perunamuusia L,G Rosmariinijuureksia M,G                         

Päivän kasvisruoka: Kermaista sienipastaa L

 

TIISTAI

Päivän keitto: Kirkasta kalakeittoa M,G

–  Pasta bolognesea ja parmesanjuustoa L (G)

–  Pinaattilettuja ja puolukkahilloa L

–  Teriyaki-seesami broilerinreisikoipia M,G

Lisukkeet: Riisiä M,G Kasviksia M,G

Päivän kasvisruoka: Buffassa

 

KESKIVIIKKO

Päivän keitto: Aurajuusto-punajuurikeittoa  L,G

–  Pasta carbonaraa L

–  Kaalilaatikkoa ja puolukkasurvosta L,G

–  Kananrintaa punaviinikastikkeessa M,G

Lisukkeet: Valkosipulikermaperunaa L,G Paistettuja kasviksia M;G

Päivän kasvisruoka: Kasvispaella M,G

 

TORSTAI

Päivän keitto: Hernekeittoa L,G (lisäksi pannukakkua ja mansikkahilloa)

– Rocksin pyttipannua M,G

– Curry-kookoskastikkeessa haudutettua kalaa M,G

– Kermaista kana-paprikapastaa L

Lisukkeet: Keitettyjä perunoita M,G paahdettuja juureksia M,G

Päivän kasvisruoka: Kasvis-halloumipyttipannua L,G

 

PERJANTAI    

Päivän keitto: Mausteista nakkikeittoa L,G

-Tortillabuffet jauhelihatäytteellä ja nachoilla L (G)

-Kievinkanaa

Lisukkeet: Ranskalaisia M,G Valkosipuliperunaa L,G

Päivän kasvisruoka: Kasvis-nyhtökauratortilla (V) L

Kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä.

Ruokalista saattaa ajoittain muuttua raaka-aineiden toimitusvaikeuksien vuoksi

 

À LA CARTE

Juustoburger                   14,00€

Naudanlihapihvi, cheddar-juustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia, salaattia, maustekurkkua, chilimajoneesia ja ranskalaiset perunat.

Halloumiburger                   14,00€

Halloumijuustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia, salaattia, chilimajoneesia, balsamicosiirappia ja ranskalaiset perunat.

À la carte annokset sisältävät myös salaattipöydän, kahvin sekä jälkiruoan. 

 

Lisätietoja allergeeneistä voi kysyä henkilökunnalta.

 

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin