VIIKKO 50

 

MAANANTAI

Päivän keitto: Kesäkeitto L,G
–      Chorizopyörykät tomaattikastikkeessa   L,G
–      Pannupihvejä ruskeassa kastikkeessa L,G
–      Paistettua kananrintaa punaviinikastikkeessa   M,G
–      Herkkusieni-perunavuoka   L,G
Lisukkeet: Perunamuusi L,G, riisi

 

TIISTAI

Päivän keitto: Kurpitsakeitto L,G
– Mantelikala L
–      Slaavilainen lihapata L,G
–      Palapaisti L,G
–      Sipulipiirakka
Lisukkeet: Yrttiperunat L,G, Perunamuusi L,G

 

 

KESKIVIIKKO

Päivän keitto: Phó M,G
– Lampaantagine M,G
– Kanan sisäfilettä juustokastikkeessa G
– Karjalanpaisti, karjalanpiirakoita ja munavoita L,G
– Chili sin Carne M,G
Lisukkeet: Riisi, Keitetyt perunat

 

TORSTAI

Päivän keitto: Hernekeitto L,G (lisäksi pannukakkua ja mansikkahilloa)
–      Kana-aurajuustopasta L
–      Rocksin pyttipannua ja suolakurkkuja L,G
–      Paistettua naudanlihaa osterikastikkeessa M,G
–   Kookos-kasviskorma M,G
Lisukkeet: Riisi, valkosipuli-timjamiperunat L,G

 

PERJANTAI

Päivän keitto: Gumbo M,G
–      Jauheliha-sipulipihvit kesrmakastikkeessa L,G
–      Ylikypsää porsaan kassleria bearnaisekastikkeessa M,G
–      Kanawokkia M,G
–      Paistettua marinoitua tofua ja kasviksia M,G
Lisukkeet: Nuudelit, perunamuusi L,G

 

À LA CARTE

Juustoburger                   14,00€

Naudanlihapihvi, cheddar-juustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia, salaattia, maustekurkkua, chilimajoneesia ja ranskalaiset perunat.

 

Halloumiburger                   14,00€

Halloumijuustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia, salaattia, maustekurkkua, chilimajoneesia ja ranskalaiset perunat.

 

 

 

Lounasbuffet sisältää myös runsaan salaattipöydän antimet, kahvin sekä jälkiruoan.

***

Ruokalista saattaa ajoittain muuttua raaka-aineiden toimitusvaikeuksien vuoksi.