MUSIIKIN YSTÄVIEN OLOHUONE – ON THE ROCKS KALLIO

On the Rocks Kallio on legendaarisen keikkapaikan ja musiikkibaarin On the Rocksin sisarkuppila Kalliossa, joka tarjoaa herkkua sekä musiikin että ruoan ystäville!

Musiikkibaari ja bistro On the Rocks Kallioon avoinna arkisin puoli yhdestätoista yömyöhään kello kahteen sekä viikonloppuisin kahdestatoista kahteen. On the Rocks Kalliossa tarjoillaan lounasta maanantaista perjantaihin klo 10.30-14.30. Mikäli nälkä yllättääkin illalla tai viikonloppuisin, on silloin tarjolla rentoa pubiruokaa. Juomatuotteiden valikoima on laaja ja hintataso maltillinen. Baarissa on myös hanapaikka kausittain vaihtuvalle erikoisoluelle.

Keskustan Rocksin tavoin myös Kalliossa on tapahtumia laidasta laitaan: Joka toinen tiistai Rocks Kalliossa järjestetään kotoisat korttelijamit Kallion tyylin ja keskiviikoisin Stand up –sirkuksen open mic illoissa komiikan ammattilaiset ja harrastajat kertovat uusia juttuja. Torstaisin on populaarikulttuuriin keskittyvä kevyt ja hauska visailu Popkorneri ja viikonloppuisin talon dj-t soittavat levymusiikkia aina sulkemisaikaan asti. Sunnuntaisin lavalla soi akustinen livemusiikki.

III

Ravintolan suosimien musiikkigenrejen laaja skaala kattaa populaarimusiikin historian ja nykyisyyden popista rokkiin, soulista funkkiin ja hevistä punkiin.  Musiikkiohjelman lisäksi On the Rocks Kallio tarjoaa baaripelejä sekä rentoa hengailua. Ravintolassa on myös ilmainen biljardi asiakkaille.

Musiikkiohjelman lisäksi On the Rocks Kallio tarjoaa visailuja ja baaripelejä sekä rentoa hengailua. Ravintolassa on myös ilmainen biljardi asiakkaille. 

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja drinkeistä On the Rocks Kallioon!

Lue lisää: Tulevat tapahtumat | Lounas-menu | Bistro-menu